After Hourz Goes International!

  • After Hourz Goes International!

    Met goede moed, broodtrommeltjes en een hele boel talent onderweg naar België.

    We groeien als band, en hoe! We zijn gevraagd via een boekingsbureau om een optreden te verzorgen onderin België bij een fantastische locatie. Allemaal vakantiegangers, jong en oud, verzamelden zich op zaterdagavond 20 mei om met After Hourz samen een gigantisch feest te maken.

    De bandleden hebben zich goed voorbereid.
    Vervoer: check!
    Lunch: check!
    Zon: check!
    Ontbijt voor morgen: check! (dank Florian!)

    En daar gaat After Hourz coverband. Na enkele tussenstops met koffie en McDonald's bereiken ze de camping. Daar is het plan om even de benen te strekken en vervolgens te gaan opbouwen. Dat verloopt deze keer erg voorspoedig, iedereen weet wat hij of zij kan doen. Het was wel even spannend, want de band heeft een nieuwe PA aangeschaft en die moest nog ingeregeld worden. Deze PA is geschikt voor grotere zalen. En een nog grotere uitdaging: de geluidstechnicus was ziek! Uiteraard heeft Bram (die ook geluidstech is) alle technische zaken opgepakt. De rest van de band zet de boel klaar en sluit het aan. Bram zorgt voor het beste geluid en stelt de PA compleet in. Startend geluidstechnicus Bjorn Jongebloed mag de klus overnemen tijdens show.

    Na het opbouwen en een uitgebreide soundcheck neemt iedereen intrek in hun chaletjes. Wat een verademing, alles is goed geregeld. Om half 6 staat het eten klaar. Da's mooi, want na zo'n klus rammelt de buik! Ze besluiten om de spullen klaar te zetten en aan tafel plaats te nemen. Het restaurant 'La Val de Joli' heeft een uitmuntende kaart. Ze hebben heerlijk gegeten en gaan nu even slapen vóór show (rock&roll leven dit hé..). Na dit fijne moment kleedt iedereen zich aan en mietert Marleen een bus haarlak in haar haren. En ook haar knappe koppie wordt voor de gelegenheid nog opgemaakt!

    Tijdens show ging alles precies zoals je wil. De geluidstech Bjorn Jongebloed heeft het zó goed gedaan. Het publiek ging uit z'n dak! "Let's get loud" , "Noodgeval", en ook het hippe nummer "Automatisch" werden luidkeels meegezongen door heel het publiek. Dansparen vlogen over de vloer met uitbundige dansmoves. Het was één groot feest. Ook voor de jongens vooraan het podium; die vonden vooral onze eigen Marleen erg leuk met het nummer 'ademnood'. Er werden al geinend innige blikken gedeeld. Kortom: een perfecte avond vol plezier.

    Na show heeft iedereen de microfoons en instrumenten opgeruimd en hebben ze nog lekker nageborreld om vervolgens te gaan slapen in eigen chaletje.
    De ochtend erna heeft papa Florian voor een ieder die wilde een eitje gemaakt. Daarna was het alweer tijd om aan het werk te gaan: de hele boel moet ook weer mee. Nadat alles is ingepakt, bedankt de organisatie After Hourz coverband nogmaals voor het leuke feest. Het antwoord: "nee, jullie bedankt! En tot de volgende keer..."

    Met een volle bus, bezweet hoofd en fijne herinneringen stappen de jongens en Marleen weer in de bus. Wellicht dat er morgen wel wat spierpijn is van het sjouwen. Misschien de volgende keer een dagje vakantie bij aan plakken, guys?

    Gepubliceerd op: 22 mei 2023 12:20

Laatste nieuws

NAAR OVERZICHT
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙