Eerste Show '22

  • Eerste Show '22

    Wow! Wat was het weer heerlijk om te kunnen optreden. Na jaren stil zitten hebben we weer een eerste gig gehad! Voor Marleen (en Delano een beetje) de eerste gig met After Hourz! Wat een energie!

    In het begin van het jaar was het zover. Er gingen zoveel maatregelen af dat er weer het één en ander mogelijk werd. Ook gemeente Almelo ging weer volop in de organisatie aan de slag om evenementen te organiseren. Één van de eerste evenementen waar het om draait, is Koningsdag. Ieder jaar wordt After Hourz benaderd om op deze dag een middagshow te doen. Helaas is deze dag de afgelopen twee jaren geannuleerd. Maar dit jaar was het moment daar. After Hourz kon voor het eerst weer op de Almelose buhne! Maar met de nieuwe samenstelling is er nog geen promotie geweest! De band heeft direct weer een keihard gerepeteerd, samen aan teambuilding gedaan en een fotoshoot gedaan. Dit was hard werken, maar om het op z'n Twents te zeggen: onmeunig gezellig!

    Voor Marleen was dit het eerste optreden met de band. Je kon zien op het podium dat de band elkaar al had gevonden in de voorbereiding. Iedereen had plezier. Er werden grapjes uitgehaald en gemaakt tussen bandleden en dit spatte van het podium. Marleen rockte op het drijvend podium het publiek weg. De lekkere drums van Delano knalden over het marktplein terwijl alle Almeloërs over de oranjemarkt snuffelden. De bassen van Bram, sound van Bas en de lekkere geluiden van Florian maakten het geheel perfect af. Wat een sfeertje! Het publiek was lekker enthousiast en er zijn nieuwe boekingen gedaan. Daar worden wij natuurlijk blij van!

    After Hourz kijkt goed terug op het optreden. Was jij erbij? Tag ons op Instagram en Facebook!

    Foto: Jean-Michel Veendorp

    Gepubliceerd op: 1 mei 2022 10:40

Laatste nieuws

NAAR OVERZICHT
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙