Einde 2022

  • Einde 2022

    Dat was 'em! Wat was 2022 een fijne start van de nieuwe samenstelling van After Hourz. Marleen en Delano zijn aangekondigd en de eerste shows zijn geweest. Je kan toch merken dat de band een stel vrienden wordt en dat ze elkaar steeds beter weten te vinden. En dat blijkt, want er komen steeds meer opdrachten binnen! En kijk, da's nou precies de bedoeling.

    Na de zomer zijn er een aantal shows geweest. Denk aan een fijne zaterdagavond in de Ierse pub The Shamrock en een gala van de studentenfeest Harambee. Bij de Shamrock was er nog een vrijgezellenfeest gaande, die vonden hun plekje snel op de dansvloer. Gasten van alle leeftijden zaten te dansen op Olivia Rodrigo en op Stevie Wonder. De klapper van de avond was toch wel de muziek van Dua Lipa. Wat zong iedereen toch hard mee!

    De organisatie van Harambee vroeg of After Hourz het nummer 'Mamma Mia' zou kunnen spelen voor de openingsdans. "Maar natuurlijk!" was het antwoord. Tijdens dit lied stond het bestuur een chachacha te dansen. Wat een moment! Iedereen is prachtige gala-outfits. En als kers op de taart heeft After Hourz nieuwe outfits! Kleurrijke pakken voor de heren en Marleen in nieuwe schitterende glitteroutfits (want hé, die schitteren altijd zo fijn met de podiumverlichting).

    Dus.. Wanneer kunnen zij jouw feest opfleuren met vrolijke pakken en glitters? Ben jij klaar voor de GLOEDNIEUWE ABBA-medley? Stuur snel een berichtje!

    Gepubliceerd op: 4 januari 2023 19:57

Laatste nieuws

NAAR OVERZICHT
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙