Iemand gaat ons verlaten... 😢

  • Iemand gaat ons verlaten... 😢

    Helaas heeft de band straks een lid minder. Wie weet kom jij dit opvullen?

    Onze aardige, knappe en getalenteerde drummer Delano gaat helaas de band verlaten. En daar balen wij van!! Wij zien de band als een groep vrienden. Je bent vaak bij elkaar, dus je bouwt toch een band op (ha! Een "bend "en ook een band). Lieve drummer Delano, het is een gemis als je weg bent.

    Maar dit betekent ook voor ons dat wij op zoek gaan naar een nieuwe drummer. After Hourz is op zoek naar een enthousiaste maar vooral ook kundige drummer. Het is van belang dat je met metronoom (click) kan spelen. Daarnaast maken wij allemaal gebruik van in-ear monitoring. Zo kunnen wij ook met de technische staf communiceren wanneer we op het podium staan.

    Ben jij:
    - enthousiast over muziek
    - een ervaren drummer
    - tussen 25 en 35 jaar oud

    En kan jij
    - (leren) met click spelen
    - werken met in-ears monitoring
    - maandelijks gemiddeld 1 a 2 keer show draaien in het weekend (in de zomermaanden waarschijnlijk meer dan in de winter). Geen zorgen, vakanties kunnen ook gewoon worden gepland, maar wel het liefste allemaal tegelijk.
    - repeteren waar nodig in Markelo
    - spelen door het hele land (en sporadisch in het buitenland)

    Dan zoeken wij jou!! We zijn een enthousiaste en goede coverband die het laatste jaar flink zijn gegroeid. We zoeken iemand die de volgende stap met ons wil maken richting tentfeesten. Wij hebben alle apparatuur zelf en hebben eigen technische staf. Een gespreid bedje voor je!

    Laat wat van je horen, dan hebben wij contact. We hebben er zin in om jou te ontmoeten.

    Gepubliceerd op: 20 augustus 2024 21:09

Laatste nieuws

NAAR OVERZICHT
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙