Laatste festival voor zomerstop

  • Laatste festival voor zomerstop

    Na een aantal leuke festivals en optredens in Twente was het weer tijd voor een show in Utrecht!

    Wat een feest met After Hourz bij Koetstock Kockengen. Met een ontzettend goede voorbereiding stonden de mannen en Marleen klaar om op het podium te springen. Helaas was het niet helemaal gelukt om e.e.a. technisch rond te krijgen bij de organisatie, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken. Het was een lekkere party. De zon scheen, de sfeer zat erin en de muziek was goed. Bram (de bassist) vond PYT de klapper van de avond: "Het einde van de set klopte helemaal! De chemie was aanwezig en muzikaal klopte het ook", zegt Bram. Alle mannen zongen mee als achtergrondzangers! Trots!

    Tijdens dit optreden betrad ook een andere zangeres het podium. Oud-zangeres Maud Nieuwenhuis zong een aantal solonummers en samen met Marleen zong ze "Highway To Hell". Deze afwisseling was erg leuk om naar te luisteren. De looks van deze dames spetteren ook van het podium!

    Marleen en Florian hebben bij "Don't Stop Me Now" een schitterend moment gecreëerd door samen op de pianokruk plaats te nemen. Zij aan zij begonnen ze loepzuiver terwijl het publiek toekeek in het brandende zonnetje op het gras (zie foto), wat een lekker gevoel.

    Met deze mooie videobeelden en foto's hebben wij weer mooi materiaal voor de presskit en promotie. Handig! Nieuwsgierig? De komende tijd zullen de foto's op onze socials verschijnen. Ook zullen er enkele nummers op YouTube worden geplaatst.

    Wil jij ook een gave band op jouw festival/bruiloft of (tent)feest? Neem dan snel contact met ons op!

    Gepubliceerd op: 25 juni 2022 20:43

Laatste nieuws

NAAR OVERZICHT
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙