Nieuwe samenstelling

  • Nieuwe samenstelling

    After Hourz heeft na de pandemie een nieuwe formatie aangenomen. Wij verwelkomen Marleen en Delano!

    Jullie kennen After Hourz natuurlijk met frontvrouw(en) Maud (en Anika). Maud is inmiddels geslaagd voor school en is gaan studeren in Utrecht. Anika besloot ook dat het moment daar was om andere uitdagingen te zoeken.

    Daardoor heeft After Hourz tijdens de pandemie een aantal veranderingen doorgemaakt. Zowel Maud als Anika hebben besloten om voor de studie te verhuizen. De band betreurt dit, maar droogt de tranen met de komst van de nieuwste zangeres Marleen Zwakenberg! After Hourz is erg blij dat Marleen dit seizoen het team komt versterken. Marleen heeft een ontzettend fijne rockstem. Ook Nederlandse nummers liggen haar goed, haar uitspraak is heerlijk om naar te luisteren. Van 'Bestel Mar!' van Rowwen Heze, tot 'Weak' van Skunk Anansie, Marleen knalt ze er allemaal spetterend uit. We hopen natuurlijk dat jullie binnenkort omver geblazen worden door haar toevoegingen aan de band.

    Daarnaast heeft de drummer Winston besloten om te stoppen en is de oude bekende Delano Remy weer terug gekomen als drummer. Delano houdt ervan om een lied één geheel te maken met andere bandleden. Samenspel vindt hij het allerbelangrijkste. Hij is een strakke drummer, zijn fills zijn altijd verfrissend in de muziek. Hij is sinds kort begonnen met het gebruiken van samples om een nummer helemaal af te maken. Hij heeft zelfs enkele samples zelf ingezongen! Kun je deze bij de volgende show ontdekken?

    De band is erg blij met deze nieuwe samenstelling en kan niet wachten om jullie te voorzien van de meest spetterende shows dit seizoen!

    Are. You. Ready?

    Foto: Ivana Butkovic

    Gepubliceerd op: 30 maart 2022 19:00

Laatste nieuws

NAAR OVERZICHT
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙